Koe sushin itsepoimintaelämys Skanssissa ja Paraisilla

10.06.2024

Tervetuloa Sprinkly Riceen – Itsepoimintasushin ainutlaatuinen maailma

Haluaisitko kokea jotakin, joka yhdistää tuoreuden, laadun ja pienen seikkailun ruokaelämyksesi? Meillä on ilo esitellä Turun Skanssin K-Citymarketissa sijaitseva Sprinkly Rice – Itsepoiminta-konseptilla toimiva sushibaari, joka erottuu edukseen ainutlaatuisen korealaisen ilmavan riisin, huippuhygienian ja erinomaisen maun ansiosta!

Mikä on itsepoiminta-konsepti?

Sprinkly Ricen itsepoiminta-konsepti tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita juuri ne sushipalat, jotka saavat makuhermosi hyppimään ilosta. Unohda perinteiset sushilajitelmat, jotka saattavat sisältää paloja, joista et pidä. Meillä voit itse päättää, mitä lautasellesi päätyy.

Miten se toimii?

  1. Valitse rasiakoko – Aloita valitsemalla juuri sinulle sopiva rasia.
  2. Poimi sushisi – Liiku pitkin sushibaarin linjastoa ja poimi lautasellesi ne palat, jotka näyttävät herkullisimmilta. Jokainen sushipala on tarkasti valmistettu ja esillä täydellisessä tuoreudessaan. Sushitaululta löytyy useimpien sushien sisällöt mutta henkilökunnalta voit kysyä niistä tarkemmin. Punnitse ateria sushibaarin vaa'alla.
  3. Nauti – Kun olet valinnut suosikkisi, voit joko maksaa sushit kahvilan kassalle ja nauttia paikan päällä kaupan viihtyisässä kahvilassa tai ottaa mukaan ja maksaa kaupan kassoilla ja nauttia sushista missä haluat.

TUOREUS JA LAATU

Ainutlaatuinen Korealainen ilmava riisi 

Riisi on yksi tekijä joka erottaa Sprinkly Ricen muista sushibaareista. Käytämme korkealaatuista korealaista ilmavaa riisiä, joka tuo sushiimme kevyen ja pehmeän koostumuksen. Tämä riisi on tunnettu sen ainutlaatuisesta ilmavuudesta ja herkullisesta mausta, joka tekee jokaisesta suupalasta nautinnon.

Riisi on erottava tekijä.

Huippuhygienia ja laatu

Sprinkly Ricessa puhtaus ja hygienia ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Kaikki sushimme valmistetaan tarkasti valvotuissa olosuhteissa ja jokainen pala on tehty rakkaudella ja huolella. Käytämme vain parhaita raaka-aineita varmistaaksemme, että jokainen sushipala on tuore ja laadukas.

Erinomainen maku

Korkealaatuisten raaka-aineiden ja huolellisen valmistuksen ansiosta sushiimme on vangittu erinomaisen maun salaisuus. Käytämme tuoreita kaloja, vihanneksia ja erityisesti valikoituja mausteita tuodaksemme esiin jokaisen makuyhdistelmän parhaat puolet. Olitpa sitten perinteisten nigirien ystävä tai uudenlaisten makuyhdistelmien etsijä, löydät varmasti jotain, joka ihastuttaa.

Ensiluokkainen asiakaspalvelu

Me Sprinkly Ricessa uskomme, että erinomainen asiakaspalvelu on osa täydellistä ruokailukokemusta. Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua ja antamaan suosituksia, jos et ole varma, mistä aloittaa. Voit aina viitata ahkeralle henkilökunnalle vaikka heillä olisikin sushinvalmistus kesken;)

Tervetuloa tutustamaan

Olemme avoinna ma-la, ja löydät meidät kätevästi Turun Skanssin Cittarin vihannesosaston ja kahvilan välistä. Tule ja koe itse, miksi Sprinkly Ricen itsepoimintasushi on kehuttu tuote.

Sprinkly Rice – Tuoretta, valinnanvapautta ja makuelämyksiä arkipäivään ja juhlaan.