Upplev självplock av sushi i Skanssen och Pargas

20.06.2024

Välkommen till Sprinkly Rice – Den unika världen av självplockssushi! Skulle du vilja uppleva något som kombinerar färskhet, kvalitet och ett litet äventyr i din matupplevelse? Vi är glada att presentera Sprinkly Rice, en sushibar baserad på ett självplock-koncept, belägen i K-Citymarket i Åbo Skanssi och i K-Supermarket Reimari i Pargas. Detta unika koncept skiljer sig från mängden med sitt luftiga koreanska ris, topphygien och enastående smak!

Vad är ett självplockskoncept?

Sprinkly Rice självplock-koncept ger dig möjligheten att välja precis de sushi-bitarna som får dina smaklökar att hoppa av glädje. Glöm de traditionella sushisortimenten som kan innehålla bitar du inte gillar. Hos oss kan du själv bestämma vad som hamnar på din tallrik.

Hur fungerar det?

  1. Välj lådans storlek – Börja med att välja en låda som passar just dig.
  2. Plocka din sushi – Rör dig längs med sushibarens linje och plocka de bitar som ser mest aptitliga ut. Varje sushibit är noggrant tillverkad och presenteras i perfekt färskhet. Innehållet i de flesta sushierna finns på en sushitavla, men du kan fråga personalen om mer detaljerade uppgifter. Väg din måltid på sushibarens våg.
  3. Njut – När du har valt dina favoriter kan du antingen betala för sushin i caféets kassa och njuta på plats i butikens trivsamma café, eller ta med dig och betala i butikens kassor och njuta av din sushi var du vill.

FÄRSKT OCH AV GOD KVALITÉ

Utvalt luftigt Koreanskt ris

Riset är en av de faktorer som skiljer Sprinkly Rice från andra sushibarer. Vi använder högkvalitativt luftigt koreanskt ris, vilket ger vår sushi en lätt och mjuk konsistens. Detta ris är känt för sin unika luftighet och utsökta smak, vilket gör varje tugga till ett rent nöje.
Riset är avgörande

Topphygien och kvalitet

På Sprinkly Rice är renlighet och hygien av yttersta vikt för oss. All vår sushi tillverkas under strikt övervakade förhållanden, och varje bit är gjord med kärlek och omsorg. Vi använder endast de bästa råvarorna för att säkerställa att varje sushi-bit är färsk och av hög kvalitet.

Utsökt smak

Tack vare användningen av högkvalitativa ingredienser och noggrann tillverkning har vi lyckats fånga den utmärkta smakens hemlighet i vår sushi. Vi använder färska fiskar, grönsaker och speciellt utvalda kryddor för att framhäva det bästa i varje smakkombination. Oavsett om du är en vän av traditionella nigiri eller en utforskare av nya smakkombinationer, kommer du säkert att hitta något som förtjusar dig.

Förstklassig kundservice

På Sprinkly Rice tror vi att utmärkt kundservice är en del av den perfekta matupplevelsen. Vår personal är alltid redo att hjälpa dig och ge rekommendationer om du är osäker på var du ska börja. Du kan alltid vända dig till vår flitiga personal, även om de är mitt i att förbereda sushi ;)

Välkommen till och smaka!

Du hittar våra öppettider på kontakt och öppettider. och du hittar oss bekvämt belägna mellan grönsaksavdelningen och cafét i K-Cytymarket Skanssi i Åbo och vid ingången av K-Supermarket Reimari i Pargas. Kom och upplev själv varför Sprinkly Rices självplockssushi är så uppskattat.

Sprinkly Rice – Färskhet, valfrihet och smakupplevelser för vardag och fest.