fi

TIETOA MEISTÄ

Rakkaudella aasialaiseen ruokaan

TAVOITTEEMME

Sushi on koukuttavan herkullista. Näitä terveellisiä ja näyttäviä suupaloja saa syödä hyvällä omatunnolla niin arkisin kuin myös juhlallisempina hetkinä. Sushista on kehittynyt monille Suomalaisille intohimo. Näin meillekin. Toimimme tällä hetkellä Turussa, Kaarinassa ja Paraisilla ja Kemiönsaarella.

 
" Tavoitteenamme on tuoda laadukasta, tuoretta ja maistuvaa sushia suomalaisten arkeen ja juhlaan ja laajentaa tämän saatavuutta "

SUSHIPISTEET

Sushipisteen tuoreet sushit ovat aivan eri luokkaa kuin pakasteet tai kylmiössä säilötyt rasiat. Sushit kannattaa syödä niin pian kuin mahdollista jo ennen kylmentämistä. Tämä järjestyy ruokakaupassa omalla Sushipisteellä jossa sushit valmistetaan suoraan noutopöytään. Asiakkaat palkitsevat ruokakauppaa joka antaa mahdollisuuden ostaa sushia irtomyyntinä.

VÄHITTÄISMYYNTI

Valmistamme paikallisesti laadukkaita ja herkullisia Sprinkly Rice Sushi-annoksia vähittäismyyntiin. Sushi on samana päivänä valmistettua. Vaihtoehtoina voitte tilata sushia valmiina rasioina tai myyntiin omaan noutopöytään. 

JÄLLEENMYYJÄT →